heeelt slut - söndag

idag har jag varit med Melina! som ni redan vet.. ja juste..
vi har iallafall inte gjort så mycket haha.. varit nere på stan, fått ett gått skratt som säkert har förlängt våra liv några år till! vi har kollat på filmer, ätit massor, jag köpte en victorias secret strawberries & champagne body lotion! luktar super gott, vilket jag i och för säg redan visste då jag har den body misten men ändå!
vi har pratat om massor som vi tjejer alltid gör hehe... men nu har hon åkt hem och jag försöker skriva på den där jäkla boken.. håller på med två olika böcker så får vi se vilken jag tycker om bäst, och den jag får flest ideér på. Kan säga att jag har kört fast med båda.. när jag var liten älskade jag att skriva berättelser och skrev riktigt långa.. men nu är det stopp, och det ända jag gillar att skriva är blogg inlägg.. .
 
Men jag får väll försöka.. så vi hörs i morgon!! när som helst från i morgon kan mitt paket från nordicfeel komma! har jag nämnt vad jag beställde? det fick bli Mango temptation i både body mist och body lotion. Köpte även Secret charm i body lotion, sen kommer jag inte ihåg om det vart Pure seduction eller Pure daydream i body lotion.. får se när paketet kommer! haha xd
 
CYA!
 
 


Här ska det fyllas på :DD 
Publicerat den 2014-08-31 - klockan 17:54:00